تصویرگر تصنیف‌های زندگی | یادی از پرویز مشکاتیان استاد بی‌بدیل سنتور حکم تتلو شکسته شد سلام سینما؛ نسخه مجازی | درنگی در باب چرخش غیرحرفه‌ای بازیگری به سمت بلاگر‌ها فضای مجازی، سکوی پرتاب چهره‌های جدید | چگونه بلاگر‌های مشهدی راه خود را به تلویزیون و سینما باز کردند؟ لودمیلا اولیتسکایا، نویسنده مطرح و معاصر روس: به جنبه انسانی بیشتر علاقه مندم تا تحلیل سیاسی آموزش داستان نویسی | صحبت‌های بی آغاز (بخش دوم) صدور مجوز ساخت برای ۴ فیلم‌ساز بازی دروغ‌ها در روشنایی چراغ‌های کم‌سو | گزارشی از نمایش «بلوف زودرس» در پردیس تئاتر مستقل مشهد پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان عضو صندوق اعتباری هنر اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود رونمایی از پوستر همایش ملی بزرگداشت فردوسی در نمایشگاه کتاب تهران با حضور وزیر فرهنگ امیر جعفری بازپرس کهنه‌کار سریال «کوری» شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزاری رویداد تولید پوستر و اکران شهری به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت دکتر رئیسی و شهدای خدمت در مشهد از توس تا کوالالامپور | میزبانی رایزن فرهنگی ایران از فارسی‌آموزان مالزی روایتی مستند از تشکیلات مخفی حزب توده ایران | کتاب «سایۀ سرخ» به نمایشگاه سی و ششم رسید رمان‌های محبوب اورسن ولز و کاترین هپبورن ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی
سرخط خبرها

برگزاری مسابقه «آورد صدا» در شبکه رادیویی تهران

  • کد خبر: ۱۴۹۹۵۲
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۳
برگزاری مسابقه «آورد صدا» در شبکه رادیویی تهران
شبکه رادیویی تهران طی یک فراخوان، از علاقه‌مندان به شاخه‌های مختلف گویندگی و بازیگری رادیویی با هدف استعدادیابی، برای شرکت در مسابقه «آورد صدا» دعوت به عمل آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهرانا رزم آرا، تهیه کننده برنامه جدید «آورد صدا» با بیان این خبر گفت: برنامه «آورد صدا» از علاقه‌مندان گویندگی با هدف استعدادیابی شرکت کنندگان در شاخه‌های مختلف گویندگی دعوت به عمل می‌آورد.

وی خاطرنشان کرد: به منظور ارزیابی اولیه شرکت‌کنندگان و تعیین سطح و آموزش علاقه‌مندان شاخه‌های مختلف گویندگی و اجرا، کارگاه آموزشی دو روزه‌ای طی روز‌های ۴ و ۵ اسفندماه، در برج آزادی تهران برگزار خواهد شد. کارگاه دو روزه پیش از مسابقه با هدف ارتقاء سطح مسابقه و بالا بردن سطح اجرای شرکت کنندگان و کاهش استرس آنها، تدارک دیده شده است.

رزم آرا با اشاره به دوره‌های این کلاس‌ها گفت: با هدف پاسداشت زبان فارسی، شرکت‌کننده‌ها زیبا گویی، شناخت ریشه واژگان و افعال را توسط دکتر فربود شکوهی آموزش می‌بینند. تعیین سطح و استعدادیابی شرکت کنندگان، انتخاب ژانر مناسب هر شرکت‌کننده، انتخاب موضوع و متن اجرا برای هر شرکت کننده از دیگر اقداماتی است که همراه با آموزش و تمرین با تک تک شرکت کنندگان بر اساس ژانر و متن انتخابی انجام خواهد شد.

علاوه بر اینها، شنبه ۶ اسفند در سازمان صدا و سیما ضبط مسابقه آورد صدا با حضور داوران و پیشکسوتان حوزه صدا ـ بهروز رضوی و علیرضا جاویدنیا ـ برگزار خواهد شد.

رزم آرا اضافه کرد: از دیگر اهداف برگزاری این کلاس‌های آموزشی انتخاب موضوع و متن اجراست. اصلاح و آموزش متون انتخابی و شیوه‌های خوانش و بیان درست از منظر زبان فارسی است.

به گفته تهیه کننده این برنامه، آموزش‌ها شامل انواع شاخه‌های گویندگی و هنر صدا و اجرا، از اجرای صحنه و پادکست تا دکلمه، کتاب گویا و بازیگری رادیو است.

وی افزود: این برنامه علاوه بر موارد یادشده یک فرصت آموزشی برجسته برای علاقه‌مندان هنر صدا و گویندگی است و فرصتی برای کشف استعداد‌های نوظهور خواهد بود. مسابقه استعدادیابی رادیویی «آورد صدا» کاری از گروه اخلاق و زندگی شهروندی رادیو تهران که جمعه‌ها از ساعت ۱۶:۳۰ روی موج اف. ام ردیف ۹۴ مگاهرتز می‌رود.

رزم آرا در پایان خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان جهت شرکت در برنامه با ارسال دو واژه آورد صدا به سامانه ۱۰۰۰۸۵۹۰ و ثبت مشخصات خود در لینک ارسالی سامانه، در لیست دعوت ما قرار خواهند گرفت. از جمله نکات ویژه این رویداد حضور داوران برجسته و شاخص در حوزه صدا، اجرا و نمایش است؛ بهروز رضوی داور، علیرضا جاوید نیا داور، مهرانا رزم آرا داور، علیرضا تابان گوینده و امیر حیدری به عنوان بازیگردان صداپیشگان بخش بازیگری رادیو با این مسابقه رادیویی همکاری می‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->